Η Ελλάδα ανοίγει εκ νέου την «πόρτα» στους μετανάστες! Αποκτούν ξανά δικαίωμα ασύλου…

μεταναστες εβρος

Υποχώρησε τελικά η ελληνική κυβέρνηση και αποφάσισε να κάνει το χατίρι των απανταχού…

δικαιωματιστών εφαρμόζοντας, αντί της πολιτικής των κλειστών συνόρων που επικαλείτο, το δόγμα «μπάτε, σκύλοι, αλέστε»!

Αυτό φαίνεται ότι συμβαίνει, εάν πιστέψει κανείς τη Σουηδή επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., Ίλβα Γιόχανσον, από την οποία μαθαίνουμε για την υπαναχώρηση της κυβέρνησης στο ζήτημα των αιτήσεων ασύλου των λαθρομεταναστών, που έφτασαν στη χώρα μας τον Μάρτιο.

ιλβα γιοχανσον

Ίλβα Γιόχανσον

Αυτοί, οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν από την ίδια την κυβέρνηση «εισβολείς» και «πολιορκητικοί κριοί», που ήταν τα «εργαλεία του Ερντογάν», σύμφωνα με όσα είπε η κυρία Γιόχανσον θα έχουν το δικαίωμα, πλέον, να υποβάλλουν κανονικά αιτήσεις ασύλουαντί να επιστραφούν στην Τουρκία ή στις χώρες προέλευσής τους, όπως ισχυρίζονταν κυβερνητικοί παράγοντες ότι θα συνέβαινε.

Αυτό ισχυρίστηκε η επίτροπος, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη και τον υπουργό Μετανάστευσης Νότη Μηταράκη, στις 2 Απριλίου, στην οποία συζητήθηκε η ανταπόκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην κρίση των ελληνοτουρκικών συνόρων.

Δικαίωμα ασύλου για τις εντός Μαρτίου αφίξεις

Συγκεκριμένα, η επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων αναφέρθηκε σε «ανακοίνωση» της ελληνικής πλευράς, λέγοντας ότι καλωσορίζει θερμά την ανακοίνωση της ελληνικής κυβέρνησης, που της είπε ότι οι νέες αφίξεις που ήλθαν εντός του Μαρτίου θα έχουν δικαίωμα να αιτηθούν ασύλου. Είναι πολύ σημαντικό, είπε η κυρία Γιόχανσον, υπογραμμίζοντας, μάλιστα, την ανάγκη μια κοινωνίας που θα «καλωσορίζει» τους μετανάστες.

μεταναστες εβρος

Φαίνεται ότι στην κυβέρνηση… κουράστηκαν από τα υψηλά ποσοστά αποδοχής και θέλουν να δικαιώσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, που κατέκρινε τα μέτρα που, με τόσο θέρμη, στήριζε ο ελληνικός λαός.

πηγή

πηγή 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s