Φον ντερ Λάιεν:Μαζικός εμβολιασμός ….Ενα ένα τα Νεοταξίτια το πιπιλάνε το παραμύθι…

Ενας ένας βγαίνουν σαν τα Σαλιγκάρια αυτοί που θέλουν να μας σώσουν με το ΜΑΖΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ!!!!….

Όλοι οι υπέρμαχοι του σχεδίου ANGENTA 21 & ID 2020  που συμφωνήσαν στη μείωση του πληθυσμού με το κόλπο της μαϊμού Πανδημίας τον ΟΚΤ 19 στη Νεα Υόρκη με τον Μπιλ Γκειτς  και τα άλλα “καλά” παιδιά που επιζητούν την μείωση του πληθυσμού  με το εμβόλιο “Αργός δολοφόνος” ..Με αυτό θα ρυθμίζουν την ζωή των ανθρώπων π.χ να πεθαίνουν στα 50 να κάνουν μέχρι ένα παιδί κλπ..Η κ.Φον τερ Λαιεν της ίδιας συνομοταξίας εμφανίστηκε να ενημερώσει τους πολίτες της Ε.Ε ότι πρέπει όλοι να εμβολιαστούν για να γίνουμε σκλάβοι της Παγκόσμιας Δικτατορίας τους..

Φον ντερ Λάιεν: Οι ηλικιωμένοι θα πρέπει να μείνουν σε απομόνωση τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους

Οι επαφές των ηλικιωμένων με το περιβάλλον τους στην Ευρώπη θα πρέπει να παραμείνουν περιορισμένες τουλάχιστον έως τα τέλη του χρόνου εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, προειδοποιεί η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε συνέντευξή της.

«Χωρίς εμβόλιο θα πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις επαφές των ηλικιωμένων», ιδίως όσων φιλοξενούνται σε οίκους ευγηρίας, τονίζει η φον ντερ Λάιεν στη γερμανική εφημερίδα Bild.

«Το γνωρίζω πως είναι δύσκολο και πως η απομόνωση είναι βαριά, όμως είναι ένα ζήτημα ζωής, ή θανάτου. Θα πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένοι και υπομονετικοί», προσθέτει.

«Τα παιδιά κι οι νέοι θα χαρούν αργότερα περισσότερη ελευθερία κίνησης απ’ όσο οι πιο ηλικιωμένοι κι εκείνοι με προϋπάρχοντα ιατρικά προβλήματα», επεξηγεί η Γερμανίδα πρόεδρος της Κομισιόν, τονίζοντας πως «ευελπιστεί» για την ανάπτυξη ενός εμβολίου από ευρωπαϊκό εργαστήριο «περί τα τέλη του έτους».

«Προκειμένου να μπορέσουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα να εμβολιασθούμε, είμαστε ήδη σε διαβουλεύσεις με φαρμακοβιομηχανίες για τις δυνατότητες μίας παγκόσμιας παραγωγής», καταλήγει η Φον ντερ Λάιεν.

πηγή

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s