Παράνοια: Να εγκατασταθούν οι παράνομοι μετανάστες του Κρανιδίου σε σπίτια ζητάει δημοτική παράταξη του δήμου Αθηναίων…


Είναι σαφές ότι οι ιδεοληψίες κάποιων αριστερών δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν ακόμα κι αν η….

πραγματικότητα τους τις συντρίβει καθημερνινά μπροστά τους και έτσι την μετακίνηση των παράνομων μεταναστών από το ξενοδοχείο στο Κρανίδι σε σπίτια στις πόλεις ζητάει ο Πέτρος Κωνσταντίνου και η ΚΕΕΡΦΑ.

Μάλιστα κατηγορεί την ελληνική Πολιτεία για «ρατσισμό» γιατί δεν προστάτεψε τους παράνομους μετανάστες στο Κρανίδι από τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ:

«Μία νεαρή γυναίκα 39 ετών πέθανε σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι. Η δομή μας είχε απασχολήσει και στο παρελθόν καθώς υπήρχαν καταγγελίες ότι οι πρόσφυγες είχαν πρόβλημα με την τροφή που τους παρείχε το κέτεριγκ.

Αυτές τις μέρες έτρωγαν όλοι μαζί σε τραπεζαρία στη δομή.

Λέγεται ότι στην δομή δούλευε άτομο που είχε βρεθεί θετικό στον ιό. Εύλογα λοιπόν ερωτηματικά μας απασχολούν. Είχε γίνει έλεγχος στους μετανάστες μετά την ανίχνευση του πρώτου περιστατικού; Είχε οριστεί ιατρική δομή που θα παρακολουθούσε τους πρόσφυγες; Είχαν ενημερωθεί οι ίδιοι ούτως ώστε να ζητήσουν βοήθεια στην περίπτωση που θα παρουσίαζαν συμπτώματα;

Για άλλη μια φορά αναδεικνύεται το τεράστιο πρόβλημα ρατσιστικής αντιμετώπισης και εγκατάλειψης των προσφύγων στα στρατόπεδα αλλά και στις απομακρυσμένες δομές.

Οι πρόσφυγες εμποδίζονται από το να έχουν πρόσβαση σε σχολεία, μονάδες υγείας αλλά και νοσοκομεία. Αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες που δίδονται στους πολίτες για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν αλλά και τα βήματα που πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που εμφανίζουν συμπτώματα.

Απαιτούμε την άμεση εκκένωση των στρατοπέδων και των απομακρυσμένων δομών, την ενημέρωση των προσφύγων και την άμεση εγκατάστασή τους σε σπίτια στον ιστών των πόλεων.»

πηγή

πηγή 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: