Ντόπια ΜΚΟ (Stand by me Lesvos) που συνεργάζεται με την οργανωμένη ομάδα λαθρομεταναστών Moria Corona Awareness Team (η οποία πρόσφατα μίλησε ξεκάθαρα για «ελληνική πλευρά» του νησιού, δημιουργώντας έμμεσα ζήτημα «διχοτόμησης»), ανακοινώνει συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης!!!!

Ντόπια ΜΚΟ (Stand by me Lesvos) που συνεργάζεται με την οργανωμένη ομάδα λαθρομεταναστών Moria Corona Awareness Team (η οποία πρόσφατα μίλησε ξεκάθαρα για «ελληνική πλευρά» του νησιού, δημιουργώντας έμμεσα ζήτημα «διχοτόμησης»), ανακοινώνει συνεργασία με την….

 Πυροσβεστική Υπηρεσία Μυτιλήνης!!!! Συγκεκριμένα η ΜΚΟ αναφέρει ότι προμήθευσε την Πυροσβεστική με τον απαραίτητο εξοπλισμό (ξυλεία) και τους βοήθησε να φτιάξουν ένα μικρό καταφύγιο για το προσωπικό τους κοντά στη Μόρια). Σύντομα μάλιστα θα συνεργαστούν στην εκπαίδευση πυροπροστασίας για «πρόσφυγες» (δηλ. ντόπια ΜΚΟ βοηθά την Πυροσβεστική στο έργο της να σβήνει έγκαιρα τις φωτιές στο καμπ και ταυτόχρονα θα κάνει μαθήματα πυροπροστασίας σε… αυτούς που βάζουν τις φωτιές). 
Υπενθυμίζεται ότι ο συν-ιδρυτής της τοπικής ΜΚΟ (διευθυντής του σχολείου 2ης ευκαιρίας Μυτιλήνης) είχε εφοδιαστεί στις ημέρες της καραντίνας με …βεβαίωση υπογεγραμμένη από τον πρόεδρο της Μόριας, ώστε να προσέρχεται κατ’εξαίρεση στην περιοχή 3 φορές την εβδομάδα για υπηρεσίες καθαρισμού!!! 
Επίσης η εν λόγω ΜΚΟ είχε εμπλακεί στις πρόσφατες «οικοδομικές» εργασίες (που σταμάτησαν με επέμβαση της Πολεοδομίας) με στόχο την ανέγερση της… Νέας Ακαδημίας Μόριας (η προηγούμενη… Ακαδημία στην περιοχή «Αγιος Σίλας» είχε κλείσει με απόφαση του Περιφερειάρχη). 
Υπενθυμίζεται επίσης ότι ο νυν διοικητής του ΚΥΤ Μόριας είναι πρώην Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης, ο οποίος αποστρατεύτηκε προ ενός έτους (1η φωτο με το ροζ μπλουζάκι)


πηγή


πηγή 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: