ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…. Αυτή είναι η απόφαση ΚΟΛΑΦΟΣ για το Μεγάλο Πεύκο…!!! ΕΤΣΙ θα στραγγαλίσουν το ΚΕΕΔ, το σπίτι των ΛΟΚΑΤΖΗΔΩΝ…!!!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ… ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ…

ΣΤΗΝ 75 Μ.Ε ΚΟΛΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΕΔ ΣΤΟ ΜΕΓΑΟ ΠΕΥΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΕΝΑΣΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΙΚΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΖΩΝΗ ΡΗΨΗΣ ΠΑΧΗΣ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΥΡΟΒΟΙΚΟΥ, ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΛΠΕ, ΑΞΟΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΠΕΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ. (ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ)

ΤΟ ΤΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ… ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΩΝΟΥΝ.

Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ «ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ» ΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΕΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΥΚΟ (ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ 75 Μ.Ε. ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ 9.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ…!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ.

Θα πέσουν κορμι@ στο Μεγάλο Πεύκο… Φέρνουν 1000 «μετεν@στες» και τις MΚO τους, ΚΟΛΗΤΑ με το Στρατόπεδο των Ειδικών Δυνάμεων… ΖΗΤΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και όχι μόνο για το ΚΕΕΔ…!!!

πηγή

πηγή 

One thought on “ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…. Αυτή είναι η απόφαση ΚΟΛΑΦΟΣ για το Μεγάλο Πεύκο…!!! ΕΤΣΙ θα στραγγαλίσουν το ΚΕΕΔ, το σπίτι των ΛΟΚΑΤΖΗΔΩΝ…!!!”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s