Σέρρες: Ξεσηκώθηκαν οι “πρόσφυγες” Τους έκοψαν τον μισθό!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Αφού μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα, τώρα διαμαρτύρονται γιατί ο μισθός κόβεται ενώ τους… διώχνουν και από την δομή φιλοξενίας.

 Διαβάστε την είδηση που σίγουρα θα έχει και συνέχεια τις επόμενες ημέρες και μάλιστα και σε άλλα σημεία της Ελλάδας, ήδη έχουν κάνει άτυπο καταυλισμό την πλατεία Βικτωρίας, για τον ίδιο λόγο.

Οι “πρόσφυγες” διαμαρτύρονται γιατί διακόπτεται εντός του Μαρτίου η παροχή επιδομάτων και φιλοξενίας στους πρόσφυγες που έχουν πάρει άσυλο, σύμφωνα με τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη.

“Η κυβέρνηση σταμάτησε το μισθό μας, οπότε όταν τα παιδιά μας κλαίνε και ζητούν να φάνε ή βλέπουν άλλα παιδιά να τρώνε κάτι ή να έχουν κάτι και ζητάνε να τους δώσουμε το ίδιο, οπότε μας κόβουν το μισθό, εντάξει λέμε είναι για περίοδο χρόνου, για λίγο, αλλά δεν γίνεται, δεν είναι δυνατό”
Ο Τζαμπίν Χαλάφ μας εξηγεί ότι είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, όπως πολλοί από τις οικογένειες που είναι μαζί του και είναι ζωντανοί νεκροί.

Ζητούν όπως λέει ανθρωπιά, ανθρώπινα δικαιώματα.


“Είμαστε ήσυχοι άνθρωποι λέει χωρίς να δημιουργούμε προβλήματα και θέλουμε να μας μεταχειριστείτε όπως κι εμείς


Αυτή η απόφαση είναι ενάντια στα ανθρώπινα δικαιώματα , μας ζητούν να ζήσουμε χωρίς τα βασικά , είμαστε εδώ δεν δημιουργούμε προβλήματα , είμαστε ήσυχοι άνθρωποι, η αστυνομία δεν έρχεται συχνά εδώ, δεν έχουμε πρόβλημα με του Έλληνες, υποστηριζόμαστε, οπότε μεταχειριστείτε μας όπως κι εμείς.”


Την υποστήριξή τους στους πρόσφυγες, πρόσφερε η επιτροπή αλληλεγγύης των Σερρών η οποία τονίζει ότι ουσιαστικά καλούνται σε ένα μήνα χωρίς εκπαίδευση γλώσσας και δεξιοτήτων να ζήσουν αξιοπρεπώς, αυτό δεν γίνεται και θα τους δούμε στους δρόμους.hellas-now.com

πηγή

πηγή 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s