Η ομολογία της απάτης με τα ΤΕΣΤ απο τον Τσιόρδα. Προσέξτε άρχισαν Μαζικά Τεστ. Νεα Σπιναλόγκα!! (Video)!

Θα τους αποκαλύπτουμε με τα δικά τους.Στην Καθημερινή ενημέρωση…
Τρομοκρατία και ΑΠΑΤΗ για την μαϊμού Πανδημία ο πληρωμένος απο τις Φαρμακευτικές λοιμωξιολόγος της Κυβέρνησης κ.Τσιόρδας εχει αναφέρει το θέμα με την μάσκα που δεν κάνει καλό και μετα το γύρισε οτι πρέπει να την φοράμε…Επίσης ο ίδιος μας αποκάλυψε οτι χρέωναν θανάτους από άλλες αιτίες σε Covid. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει στην Ελλάδα θάνατος απο covid αλλά με Covid  ψευδώς χωρις Ιατροδικαστική εξέταση .Ολα γίνονται βάσει των εντολών που εκτελουν.
Αυτό που θα σας δώσουμε σήμερα εχει να κάνει με τα ΤΕΣΤ…Σας έχουμε δημοσιεύσει οτι τα διαγνωστικά τεστ βγάζουν ολη την Οικογένεια των Κορωνοιών δηλαδή ολες τις απλές γριπες ως Covid 19…Η ΑΠΑΤΗ έγινε ομολογία απο τον κ.Τσιόρδα ο οποίος μας είπε οτι Τα ειδικά Τεστ Αντισωμάτων δεμ συστήνεται να χρησιμοποιηθούν απο το Γενικό Κοινό και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ!!!
Ενα ΘΕΤΙΚΟ μπορεί να είναι ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΟ λόγω έκθεσης σε άλλους Κορωνοιούςπου κυκλοφορούν κάθε χρόνο και προκαλούν κοινό κρυολόγημα..
Δείτε τον στο VIDEO να ομολογεί την ΑΠΑΤΗ…Ετσι βγάζουν θετικά ΤΕΣΤ όλες τις γριπες..Επίσης βγάζουν θετικούς όσους πέρασαν απλή γρίπη  και ολους μας λογω των αντισωμάτων που έχουμε δηλαδή της άμυνας του οργανισμού μας σε οποιοδήποτε ιό..

Με αυτήν την ΑΠΑΤΗ από σήμερα θα ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ τα ΘΕΤΙΚΑ και θα παίρνουν επιπλέον περιοριστικά μέτρα και θα κάνουν ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ στον πληθυσμό οπως είναι η Εντολή της Νεας ταξης  με εφαρμογή του Νόμου 4862/20 και θα θέτουν σε ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ανήλικους και ενήλικους…
ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.Το Σύνταγμα που ει ναι ο Υπέρτατος Νόμος το παραβιαζουν.Οποια Ιατρική πραξη (ΤΕΣΤ) σας υποχρεώσουν έχετε δικαίωμα να την αρνηθείτε..Αν δεχθείτε θα κρατηθείτε ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ σε δικούς τους Χώρους ΝΕΑ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ και θα δεχθείτε φαρμακευτική περίθαλψη και εμβολιασμό!!!! Για αυτο ψήφισαν τον Νόμο 4862 για την μεταφορά μας σε “σύγχρονες” ΦΥΛΑΚΕΣ Υγείας και έχουν συστήσει ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΣ υγείας για να μας μαζέψουν και να παίξουν το παιχνίδι τους .
Ηδη ξεκινησαν ελέγχους σε οίκους ευγηρίας και στους ηλικιωμένους και θα ακολουθήσουν  μαζικά Τεστ στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα και σε οποιον κινείται όπου κινείτε!!! Ο έλεγχος της ανθρωπότητας η μείωση του πληθυσμού από ολους αυτούς τους Παρανοϊκούς τις Φαρμακευτικές και την δηθεν δική μας Κυβέρνηση
Για το εμβόλιο τα έχουμε πεί οτι μπορούν να πειράξουν το DNA και μάλιστα οταν οι Φαρμακευτικές αποποιούνται καθε ευθύνης η υπόθεση μυρίζει απο χιλιόμετρα μας πάνε για ΜΑΖΙΚΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ..
πηγή

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s