ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ , ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. !! ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !! ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ !!

ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ:…


__________________

κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,

ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. !!

ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ !!

ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ !!

____________________

“κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
Απαιτείται η παρέμβασή σας.
Αυτή η Κ.Υ.Α. δεν πρέπει να εφαρμοστεί.
Το οφείλετε στους Έλληνες πολίτες.
Το οφείλετε στους Έλληνες γονείς.
Το οφείλετε στα Ελληνόπουλα.

Το οφείλετε όμως και στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Για να ανέβει επιτέλους στα μάτια των Ελλήνων.

Είναι η ώρα για τη Δικαιοσύνη να δικαιωθεί !!”

______________________

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ:

ή διαπράττουν ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ,

ή έχουν ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

____________________

ΚΥΡΙΑ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ,

ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ;

____________________

ΕΚΔΟΘΗΚΕ Η Κ.Υ.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΝΗΠΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ Κ.Υ.Α. ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ “ΦΟΝΙΚΟΥ ΙΟΥ”

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΦΙΑ ΖΑΧΑΡΑΚΗ

ΚΑΙ ΤΑ 26 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19
___________________

ΔΙΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

___________________

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΙΣ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ :

ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΠΙΔΟΘΕΙ

ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΙΕΣΗ !!

______________________

-Εκδόθηκε η Κ.Υ.Α., με υπογραφές των Άδωνι Γεωργιάδη, Νίκης Κεραμέως, Βασίλη Κικίλια και της υφυπουργού Σοφίας Ζαχαράκη.

-Υποχρεωτική η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για διαλείμματα στη χρήση της στους εσωτερικούς χώρους. Προφανώς θα εκδώσουν εγκύκλιο για τα διαλείμματα αυτά. Προφανώς περιμένουν ενημέρωση από τον Covid-19 πότε θα απουσιάζει για να μπορούν να βγάζουν τα παιδιά τις μάσκες τους χωρίς κίνδυνο.

-Οι υπογράψαντες την Κ.Υ.Α. έλαβαν υπόψη τους “την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του κορωνοϊού Covid-19” και την ‘από 20.8.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού Covid-19’”.

-Επικαλούνται “εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη”.

-Τα σχολεία άνοιξαν τον Μάιο ΧΩΡΙΣ υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά, με 140 νεκρούς σε συνθήκες lock down και περιορισμού της μεταδοτικότητας του ιού.

-Ανοίγουν τα σχολεία τον Σεπτέμβριο ΜΕ υποχρεωτική χρήση μάσκας, με 14 νεκρούς λιγότερους σε συνθήκες διασποράς του ιού.

-Τα σχολεία άνοιξαν τον Μάιο με 0 θανάτους στις ηλικίες 0-17. Ο είναι και τον Σεπτέμβριο.

-Τα σχολεία άνοιξαν τον Μάιο με μέσο όρο ηλικίας των θανόντων τα 74 έτη.

-Τα σχολεία ανοίγουν τον Σεπτέμβριο με μέσο όρο ηλικίας των θανόντων τα 77 έτη.

-Τα σχολεία άνοιξαν τον Μάιο με μέσο όρο ηλικίας των “κρουσμάτων” τα 39 έτη.

-Τα σχολεία ανοίγουν τον Σεπτέμβριο με μέσο όρο ηλικίας των “κρουσμάτων” τα 49 έτη.

-Τα σχολεία άνοιξαν τον Μάιο με ποσοστό θετικών αποτελεσμάτων επί των διενργηθέντων τεστ 4,8%.

-Τα σχολεία ανοίγουν τον Σεπτέμβριο με ποσοστό θετικών αποτελεσμάτων επί των διενεργηθέντων τεστ 1,12%.

-Απρόβλεπτη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ύφεση και όχι η επιδείνωση του “φονικού ιού” και της “πανδημίας”.

-Παρά ταύτα, με ύφεση της “πανδημίας” και αύξηση του μέσου όρου ηλικίας που “χτυπάει” ο ιός, παίρνουν τον Σεπτέμβριο αυστηρότερες αποφάσεις για τα παιδιά μας, από τις ηπιότερες που έλαβαν τον Μάιο με περισσότερους θανάτους, με μεγαλύτερο ποσοστό θετικών αποτελεσμάτων επί των τεστ που είχαν γίνει και μεγαλύτερους μέσους όρους ηλικίας και στους θανάτους και στα “κρούσματα”.

-Σε ένα κλίμα εκρηκτικού μείγματος ανασφάλειας, σύγχυσης και πρωτοφανών αντιφάσεων των ειδικών επιστημόνων μελών της επιτροπής επί της επικινδυνότητας ή μη της μάσκας για τα παιδιά,

αποφάσισαν ,

να στείλουν τα παιδιά μας σε ένα περιβάλλον όπου παραμονεύει η αρρώστια και ο θάνατος του “φονικού” ιού, με χρήση μάσκας που μειώνει ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ τις πιθανότητες να μολυνθούν τα παιδιά μας από τον “φονικό ιό”.

-Και που ακόμη και αυτή η ΜΕΙΩΣΗ των πιθανοτήτων μόλυνσης, αλλά ΟΧΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ τους, για να επιτευχθεί θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά οι επτά οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ,

-Η ίδια η Νίκη Κεραμέως δεν μπόρεσε να τις τηρήσει στα λίγα λεπτά που μας ενημέρωνε για την υποχρεωτικότητα της μάσκας.

-Αλλά απαιτεί να τις τηρήσουν έως και τα προνήπια.

-Και απαιτεί από τους εκπαιδευτικούς να επιβλέψουν την τήρησή τους από τα παιδιά, αλλιώς σε αυτούς πέφτει το βάρος της αστικής και ποινικής ευθύνης εάν έστω και ένα παιδί μολυνθεί από ον “φονικό” ιό.

-Ώστε οι επτά οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. θα γίνουν οι επτά πληγές των εκπαιδευτικών.

-Ώστε τα πράγματα είναι απλά:

*ή οι υπουργοί και οι επιστήμονες διαπράττουν έκθεση σε κίνδυνο της υγείας και της ζωής των παιδιών μας ,

*ή δεν υπάρχει κίνδυνος, και όλο αυτό είναι μία τεράστια απάτη σε βάρος του ελληνικού λαού από την αρχή έως σήμερα.

>Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει, κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

_________________

-Με ρωτάτε πάρα πολλοί τι γίνεται με τα τεστ. Αυτά που θέλουν να κάνουν στα παιδιά μας. Και αυτά που πάνε να κάνουν σε σας.

-Ήμουν απόλυτα ξεκάθαρος και σαφής από την πρώτη στιγμή:

*Εάν αποφασίσουν να κάνουν τεστ σε ένα παιδί, έχουν υποχρέωση βάσει της υπ’ αριθμ. 251/2015 απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, η οποία έχει διανεμηθεί σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες, να ειδοποιήσουν τους γονείς. Απαγορεύεται οποιαδήποτε ιατρική πράξη σε ανήλικους χωρίς την προηγούμενη ενημέρωση των γονέων.

*Μετά, είναι υποχρεωτική η παρουσία των γονέων κατά τη διενέργεια της ιατρικής πράξης. Με βάση την ίδια απόφαση.

*Από κει και πέρα δεν τίθεται θέμα συγκατάθεσης. Ούτε του γονέα για το παιδί του, ούτε του ενήλικα του ιδίου, εάν επιχειρήσουν να κάνουν το τεστ σ’ αυτόν.

*Και αυτό, διότι με τις διατάξεις του νόμου 4682/2020 οι ιατρικές πράξεις, ο εμβολιασμός, οι νοσηλείες, οι φαρμακευτικές αγωγές και ο περιορισμός ανήλικων και ενήλικων, ακόμη και σε ιδιωτικές δομές με “εύλογες υπόνοιες” για τη μετάδοση οποιουδήποτε κορωνοϊού, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ. Αρκεί κάθε φορά απόφαση του “αρμοδίου οργάνου”.

*Όποιος δεν συμμορφωθεί και εμποδίσει το τεστ, διώκεται με απειλούμενη ποινή φυλάκισης έως δύο έτη.

*Είναι οι διατάξεις αυτές, την κατάργηση των οποίων απαιτούν 30.000 πολίτες αυτής της χώρας με εξώδικο αίτημά τους που επιδόθηκε στη Βουλή την 26.8.2020. Και για το οποίο εξώδικο αίτημα αρχίζω πλέον την ονομαστική αναφορά στις αναρτήσεις μου σε έναν προς έναν από τους βουλευτές. Με emails που στέλνω στον κάθε ένα από αυτούς. Μέχρι την κατάργησή τους.

*Μέχρι να καταργηθούν όμως ισχύουν.

*Φυσικά, κανένας δεν θα πάει φυλακή. Οι ποινές αυτές αναστέλλονται υποχρεωτικά εκ του νόμου. Το ποινικό μητρώο όμως θα μαυρίσει, σε περίπτωση καταδίκης, και υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που θα έχουν πρόβλημα με αυτό.

*Όποιος επιτρέψει τα τεστ αυτά θα πρέπει να απαιτήσει την συμμετοχή δικού του επιστήμονα σε όλη τη διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να απαιτήσει το αποτέλεσμα. Γιατί ο Ε.Ο.Δ.Υ. συστηματικά ΑΡΝΕΙΤΑΙ να τα δώσει.

*Αν με ρωτάτε εμένα τι θα κάνω, η απάντησή μου είναι απλή. Θα αρνηθώ και για μένα και για το παιδί μου. Και το ίδιο θα κάνει και η γυναίκα μου. Να μου ασκηθεί ποινική δίωξη. Και να την κάνω τίτλο τιμής. Γιατί αμετάκλητα εγώ για την άρνηση αυτή δεν πρόκειται ποτέ να καταδικαστώ.

*Όμως ΕΠΟΥΔΕΝΙ δεν πρόκειται να παροτρύνω κανέναν από εσάς να κάνει το ίδιο. Αυτό περιμένει το σύστημα να κάνω. Για να με “τρέχει” μετά για διέγερση σε ανυπακοή. Δεν θα τους κάνω το χατήρι. Δεν τους έχω κάνει κανένα χατήρι μέχρι τώρα. Ούτε πρόκειται να τους κάνω ποτέ.

*Άλλωστε, δεν θα μπορούσα να υπεραπιστώ τον κάθε ένα από εσάς σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας.

-Οπότε αυξάνουμε την κοινωνική πίεση για την κατάργηση των επονείδιστων διατάξεων. Όπως κάνουμε με το εξώδικο αίτημα που θα επιδοθεί στη Νίκη Κεραμέως την Πέμπτη το πρωί.

____________________

Η νομική αυτή μάχη δίνω, και η μάχη της ενημέρωσης, είναι μία ωραία μάχη. Είναι μία μάχη για την οικογένειά μου πάνω απ’ όλα και όλους, αλλά και για την ίδια την πατρίδα μου. Για όλες τις Ελληνίδες, όλους τους Έλληνες και τα Ελληνόπουλα.

Δεν μπορεί να χαθεί. Ο Θεός της Ελλάδας είναι μαζί μας.

____________________

Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΚΙΚΙΛΙΑ:

ΑΙΤΗΣΗ
Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494.

ΠΡΟΣ
Βασίλειο Κικίλια, Υπουργό Υγείας.
____________________________________________

Παρακαλώ για την άμεση χορήγηση αντιγράφου της από 20.8.2020 εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του Κορωνοϊού COVID-19, επί της οποίας εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53452 / 31.8.2020 (ΦΕΚ Β΄ / 3630) Κ.Υ.Α.

Με την απόφαση αυτή επιβάλλεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας από τα παιδιά όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, από την έναρξη λειτουργίας του νέου εκπαιδευτικού έτους.

Με την ιδιότητα του γονέα ανήλικου τέκνου που πρόκειται να φοιτήσει στη Β΄ Λυκείου, έχω άμεσο έννομο συμφέρον να λάβω αντίγραφο της ανωτέρω εισηγήσεως, επί της οποίας εκδόθηκε η υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53452 / 31.8.2020 Κ.Υ.Α.

Το περιεχόμενο της εν λόγω Κ.Υ.Α. θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή του ανήλικου τέκνου μου, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του στο σχολείο από την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους, ώστε καθίσταται αυτονόητη η εκ του νόμου υποχρέωσή σας να μου χορηγήσετε αντίγραφο του εγγράφου με το οποίο τα είκοσι έξι μέλη της ανωτέρω επιτροπής εισηγήθηκαν την υποχρεωτική χρήση μάσκας και από το ανήλικο τέκνο μου.

Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Αιτών Δικηγόρος & Γονέας

Νικόλαος Ι. Αντωνιάδης

__________________

ΚΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ:

ΕΝΩΠΙΟΝ
Του κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
ΑΙΤΗΣΗ-ΑΝΑΦΟΡΑ
Νικολάου Αντωνιάδη, Δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494.
____________________________________________

Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,

Με την υπ’ αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53452 / 31.8.2020 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ Β΄/ 3630), αποφασίστηκε η λειτουργία των σχολείων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης με υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλα τα παιδιά σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των σχολείων, ήτοι από τα προνήπια έως και τους μαθητές του Λυκείου.

https://www.minedu.gov.gr/…/2020-08-31_KYA__METRA__PROSTASI…

Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α., η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν της από 20.8.2020 εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, και οι υπουργοί που την εξέδωσαν έλαβαν υπόψη τους την “εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη να αντιμετωπιστούν οι άμεσοι κίνδυνοι από τη διάδοση του κορωνοϊού Covid-19”.

Πλην όμως, “απρόβλεπτη” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο η “ύφεση” της “πανδημίας” και όχι το αντίθετο. Αυτό αποδεικνύεται από τα δημοσιευμένα στοιχεία του Ε.Ο.Δ.Υ., και ειδικότερα αυτά της 1.5.2020 και αυτά της 31.8.2020.

*Ημερήσια έκθεση Ε.Ο.Δ.Υ. 1.5.2020
https://eody.gov.gr/…/2020/05/covid-gr-daily-report-2020050…

*Ημερήσια έκθεση Ε.Ο.Δ.Υ. 31.8.2020
https://eody.gov.gr/…/2020/08/covid-gr-daily-report-2020083…

Από τη σύγκριση των ανωτέρω στοιχείων προκύπτει η εικόνα της “πανδημίας” για το χρονικό διάστημα 05-08/2020 σε σύγκριση με αυτήν του διαστήματος 01-04/2020.

Ειδικότερα, κατά το πρώτο διάστημα, κατά το οποίο εφαρμόστηκε και το lock down και επικρατούσαν συνθήκες περιορισμού της διάδοσης του ιού, υπήρξαν 140 θάνατοι, ενώ το ποσοστό των θετικών αποτελεσμάτων επί του αριθμού των τεστ που διενεργήθηκαν ήταν 4,8%. Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων (το 95% των οποίων είχε υποκείμενα νοσήματα), ήταν τα 74 έτη και των ατόμων που ήταν θετικά στον Covid-19 ήταν τα 39 έτη. Σημειώνεται όμως ότι τα τεστ αυτά, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής του Υπουργείου Υγείας, δεν ανιχνεύουν ειδικά τον Covid-19 αλλά όλους τους κορωνοϊούς.

Ορισμός Κρούσματος – Νέος Κορωνοϊός SARS-CoV-2

Περαιτέρω, στην ίδια ιστοσελίδα καθίσταται απολύτως ξεκάθαρο ότι κρούσμα μπορεί να χαρακτηριστεί το θετικό αποτέλεσμα, έστω το καθ’ υπόθεση θετικό στον Covid-19, μόνον εφόσον υπάρχει οξεία λοίμωξη ή νόσος του αναπνευστικού. Με χθεσινή εξώδικη πρόσκλησή μου προς τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Δ.Υ., την οποία επισυνάπτω στο ηλεκτρονικό μήνυμά μου με το οποίο αποστέλλεται η παρούσα, ζητώ εξηγήσεις επί του ζητήματος αυτού, καθώς και απαντήσεις και στοιχεία για όλα τα δεδομένα που δημοσιοποιεί ο Ε.Ο.Δ.Υ. με τις ημερήσιες εκθέσεις του.

Με βάση τα ανωτέρω στοιχεία για το διάστημα 01-04/2020, τον Μάιο αποφασίστηκε η επαναλειτουργία των σχολείων χωρίς την υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους μαθητές.

Κατά το δεύτερο διάστημα επικράτησαν συνθήκες σαφέστατα ευνοϊκές για τη διασπορά του ιού (μαζικές παραβιάσεις των μέτρων, άνοιγμα των συνόρων για τον τουρισμό κ.ά.), ενώ κατηγορήθηκαν οι νέοι για επίδειξη χαλαρότητας και επιπολαιότητας, από επίσημα δε κυβερνητικά χείλη, αλλά και τους ειδικούς επιστήμονες που συνεργάζονται με την κυβέρνηση, έγινε σαφής αναφορά στο γεγονός ότι ο ιός προσβάλλει πλέον και τις μικρότερες ηλικίες.

Παρά ταύτα, κατά το ανωτέρω διάστημα 05-08, οι θάνατοι δεν αυξήθηκαν και δη δραματικά, όπως θα ανέμενε κανείς να έχει συμβεί διαβάζοντας την χθεσινή Κ.Υ.Α., αλλά αντιθέτως μειώθηκαν κατά 14. Συγκεκριμένα, υπήρξαν 126 θάνατοι έναντι των 140 της πρώτης περιόδου. Περαιτέρω, το ποσοστό των θετικών αποτελεσμάτων επί του αριθμού των τεστ που διενεργήθηκαν μειώθηκε εντυπωσιακά και αυτός, από 4,8% σε 1,12%. Ακόμη, ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων δεν μειώθηκε αλλά αυξήθηκε κατά 3 έτη (74-77). Ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των “κρουσμάτων” όχι απλά δεν μειώθηκε και αυτός αλλά αυξήθηκε εντυπωσιακά, και συγκεκριμένα κατά δέκα (10) ολόκληρα έτη (37-47). Τέλος, εξακολουθεί και δεν υπάρχει ούτε ένας θάνατος στις ηλικίες 0-17.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η Κ.Υ.Α. που εκδόθηκε δεν έχει καμία απολύτως λογική. Δεν επρόκειτο ποτέ όμως να σας αποστείλω την παρούσα, αν η απόφαση αυτή δεν ήταν απλώς παράλογη αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνη. Επικίνδυνη για την υγεία και τη ζωή των παιδιών μας. Δια της εκδόσεώς της τελείται το έγκλημα της έκθεσης σε κίνδυνο της υγείας και τη ζωής των παιδιών κατ’ άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα. Η υπόθεση είναι πάρα πολύ σοβαρή. Γιατί εάν ήθελε υποτεθεί ή κριθεί ότι δεν υφίσταται ο κίνδυνος αυτός, κατά τα αναλυτικά κατωτέρω εκτιθέμενα, ώστε μόνο υπό την προϋπόθεση αυτή δεν τελείται το ανωτέρω έγκλημα, δημιουργείται μείζον ζήτημα ηθικής τάξης, αλλά πρωτίστως τελέσεως σωρείας σοβαρότατων αξιοποίνων πράξεων, σχετικά με την υπόθεση της “πανδημίας” και του συνόλου των αποφάσεων που έχουν ληφθεί, εξαιτίας των οποίων περιορίστηκαν δραματικά οι ατομικές μας ελευθερίες, ποδοπατήθηκαν τα συνταγματικά δικαιώματά μας και προκλήθηκε τεράστια ζημία στην ελληνική οικονομία.

Ειδικότερα:

Εν πρώτοις, τίθεται σοβαρό ζήτημα αναφορικά με την επικινδυνότητα της χρήσης της μάσκας από τα παιδιά. Είναι απολύτως σαφές ότι έχει δημιουργηθεί κλίμα ανασφάλειας και σύγχυσης στους γονείς, λόγω του εκρηκτικού μείγματος πρωτοφανών αντιφάσεων και παλινωδιών των ειδικών επιστημόνων επί του ζητήματος αυτού. Οι ίδιοι επιστήμονες, που συνεργάζονται με την κυβέρνηση, και οι οποίοι σήμερα μας βεβαιώνουν ότι η χρήση μάσκας είναι εντελώς ακίνδυνη για τα παιδιά, στην πρώτη ως άνω περίοδο, βεβαίωναν με απολύτως κατηγορηματικό τρόπο το ακριβώς αντίθετο.

Χαρακτηριστικές είναι οι σχετικές επιστημονικές θέσεις των λοιμωξιολόγων Νικολάου Σύψα και Σωτηρίου Τσιόδρα, οι οποίοι, σημειωτέον, ουδέποτε επικαλέστηκαν τα επιστημονικά εκείνα στοιχεία και τις μελέτες που δικαιολογούν και νομιμοποιούν τη στροφή αυτή 180 μοιρών που έκαναν στο ζήτημα της επικινδυνότητας ή μη της χρήσης μάσκας από τα παιδιά.

Και αν για την επικινδυνότητα ή μη της χρήσης μάσκας υφίσταται η ανεπίτρεπτη ως άνω σύγχυση, στο ζήτημα εάν η μάσκα προστατεύει 100% τα παιδιά και αποκλείει την πιθανότητα να μολυνθούν από τον “φονικό” ιό, όπως κυβέρνηση, συνεργαζόμενοι με αυτήν επιστήμονες και Μ.Μ.Ε. βεβαιώνουν, δεν υπάρχει καμία σύγχυση. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις της επιδημιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου, σύμφωνα με τις οποίες, μετανάλυση 2.666 εργασιών που έγινε από δύο αμερικανικές εταιρείες, απέδειξε ότι η χρήση μάσκας “πολύ λίγο προφυλάσσει”.

https://xaidarisimera.gr/eleni-giamarelloy-i-ayxisi-enos-v…/

Είναι καθολικά αποδεκτό δηλαδή, ότι η χρήση μάσκας απλώς μειώνει τις πιθανότητες να μολυνθούν τα παιδιά από τον “φονικό” ιό. Δεν τις αποκλείει. Είναι απολύτως ξεκάθαρο επομένως ότι έχει ληφθεί μία κοινή υπουργική απόφαση, με την οποία αποφασίστηκε η λειτουργία των σχολείων για το νέο εκπαιδευτικό έτος, σε ένα περιβάλλον όπου κυκλοφορεί ένας ταχύτατα μεταδοτικός, επικίνδυνος και φονικός ιός. Ο ίδιος ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κωσνταντίνος Τσιάρας, δήλωσε πριν λίγες μόλις ημέρες, και συγκεκριμένα την 24.8.2020, ότι “πλέον άνθρωποι πεθαίνουν γύρω μας, στο οικογενειακό ή στο φιλικό μας περιβάλλον”.

https://www.skai.gr/…/tsiaras-eos-3-eti-i-fylakisi-gia-psey…

Και ενώ κυκλοφορεί ο ιός αυτός και η χρήση μάσκας δεν αποκλείει την πιθανότητα τα παιδιά μας να τον κολλήσουν, να αρρωστήσουν και να πεθάνουν, τρεις υπουργοί, μία υφυπουργός και 26 ειδικοί επιστήμονες αποφάσισαν να στείλουν τα παιδιά μας στο στόμα του λύκου.

Πρέπει δε να σημειωθεί, ότι και αυτός ακόμη ο περιορισμός των πιθανοτήτων, αλλά όχι μηδενισμός, για να επιτευχθεί θα πρέπει τα παιδιά να τηρήσουν αυστηρά καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στους εσωτερικούς χώρους των σχολείων, τις επτά οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. για τη χρήση μάσκας.

Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι είναι αδύνατον να τηρηθούν οι οδηγίες αυτές από τα παιδιά στους εσωτερικούς χώρους των σχολείων. Αδύνατον είναι επίσης να επιβλέψουν την τήρηση των οδηγιών αυτών οι εκπαιδευτικοί, στους οποίους όμως έχουν “φορτώσει” υπουργοί και επιστήμονες το τεράστιο βάρος και την ευθύνη, αστική και ποινική, της τήρησης των οδηγιών αυτών. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι η ίδια η Υπουργός Παιδείας, όταν ανακοίνωνε την υποχρεωτικότητα της χρήσης μάσκας από τα παιδιά, η ίδια παραβίασε τις αυστηρές ως άνω οδηγίες, φορώντας τη μάσκα κατά τρόπο αντίθετο με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., αφήνοντας κενά μεταξύ μάσκας και προσώπου, ενώ άγγιξε πολλές φορές το μπροστινό μέρος της μάσκας, το οποίο κατά τον Ε.Ο.Δ.Υ. θεωρείται μολυσμένο. Την ίδια ώρα αποφασίζει μαζί με τρεις συναδέλφους της, την υποχρεωτική χρήση της μάσκας ακόμη και από τα προνήπια. Και πώς άλλωστε να μην αγγίξει η Υπουργός τη μάσκα της πολλές φορές, όταν ο ίδιος ο κ. Τσιόδρας μας έχει πει ότι ο μέσος ενήλικας αγγίζει το πρόσωπό του με τα δάκτυλά του κατά μέσο όρο 23 φορές.

κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,

Πρόκειται για αυταπόδεικτη κατά τα άνω τέλεση του εγκλήματος της έκθεσης κατ’ άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα. 4 Υπουργοί και 26 μέλη της ανωτέρω επιτροπής, αποφάσισαν τη λειτουργία των σχολείων υπό συνθήκες που γνωρίζουν ότι δεν αποτρέπουν τη μόλυνση των παιδιών μας από έναν ιό, ο οποίος, επαναλαμβάνω, οι ίδιοι μας βεβαιώνουν ότι είναι ταχύτατα μεταδοτικός, άκρως επικίνδυνος και φονικός.

Η μόνη περίπτωση απαλλαγής των προσώπων αυτών από την ως άνω κατηγορία, είναι να κριθεί ότι δεν υφίσταται ο κίνδυνος του Covid-19. Τότε όμως, επαναλαμβάνω, δημιουργείται μείζον ζήτημα ποινικά κολάσιμων συμπεριφορών που ανατρέπει όλα τα κυβερνητικά έως τώρα δεδομένα αναφορικά με τον Covid-19.

Σε κάθε περίπτωση, απαιτείται η παρέμβασή σας. Σας ζητώ να διατάξετε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση επί της παρούσης και να προβείτε σε όλες τις κατά νόμο ενέργειες για να αποτραπεί η εφαρμογή της ανωτέρω Κ.Υ.Α. Σημειώνω ότι οι γονείς και τα παιδιά απειλούνται με την απώλεια του σχολικού έτους λόγω απουσιών. Η απειλή αυτή λειτουργεί εκβιαστικά, όπως και άλλες περί απώλειας επιδομάτων κ.λπ, ώστε να υποχρεωθούμε να στείλουμε τα παιδιά μας στα σχολεία υπό τις ανωτέρω επικίνδυνες για την υγεία και τη ζωή τους συνθήκες.

Σας αναφέρω ότι έχω καταθέσω την υπ’ αριθμ. Ε2020/2478 μήνυση, την οποία χειρίζεται ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, και αφορά στον φάκελο “ψευδή κρούσματα, νοσηλείες και θάνατοι COVID-19” και παρακαλώ να μου ορίσετε ημέρα και ώρα για συνάντησή μου μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσω τόσο για την εν λόγω μήνυσή μου, όσο και για όλες τις νομικές ενέργειές μου εν γένει στην υπόθεση “COVID-19”.

Τέλος, σας ενημερώνω ότι με αίτησή μου, την οποία επισυνάπτω, προς τον Υπουργό Υγείας, ζήτησα να λάβω αντίγραφο της από 20.8.2020 εισηγήσεως της ως άνω επιτροπής των εμπειρογνωμώνων, με την ιδιότητά μου ως πατέρα ανήλικου τέκνου που πρόκειται να φοιτήσει στη Β΄ Λυκείου το νέο εκπαιδευτικό έτος.

κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,

Απαιτείται η παρέμβασή σας.

Αυτή η Κ.Υ.Α. δεν πρέπει να εφαρμοστεί.

Το οφείλετε στους Έλληνες πολίτες.

Το οφείλετε στους Έλληνες γονείς.

Το οφείλετε στα Ελληνόπουλα.

Το οφείλετε όμως και στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Για να ανέβει επιτέλους στα μάτια των Ελλήνων.

Είναι η ώρα για τη Δικαιοσύνη να δικαιωθεί !!

Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Αιτών-Αναφέρων Δικηγόρος

Νικόλαος Ι. Αντωνιάδη

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "37280 διατάξεις οργάνωση, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 4622/2019
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

πηγή

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s