Ν.Τραμπ κατά Twitter και Facebook: «Φρικτό το ότι κατέβασαν αρνητικό άρθρο για τον sleepy Τζο Μπάιντεν και τον γιο του»

Άκρως προκλητική ενέργεια των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook οι οποίοι προσπάθησαν να αποκλείσουν τη διάδοση ενός δημοσιεύματος που αφορά την σχέση του Τζο Μπάιντεν, με….

ουκρανική εταιρεία φυσικού αερίου που έχει κατηγορηθεί για διαφθορά, στο διοικητικό συμβούλιο της οποίας είχε καταλάβει θέση ο γιος του Χάντερ Μπάιντεν, καταδίκασε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ενέργεια την οποία χαρακτηριστικά αποκάλεσε «φρικτή».

«(Είναι) τόσο φρικτό το ότι το Twitter και το Facebook απέκρυψαν το άρθρο με τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποτελούν το ‘όπλο η κάννη του οποίου καπνίζει’ για τον κοιμήση Τζο Μπάιντεν και τον γιο του Χάντερ στη New York Post», στηλίτευσε ο Τραμπ μέσω Twitter, προσθέτοντας πως δεν υπάρχει «τίποτα χειρότερο από έναν διεφθαρμένο πολιτικό».

Οι δύο ιστότοποι κοινωνικής δικτύωσης αυθαίρετα και λαμβάνοντας θέση υπέρ του Τζο Μπάιντεν, αμφισβητούν την αυθεντικότητα των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δημοσίευσε η Νιου Γιορκ Ποστ και εγείρουν ερωτήματα για το πώς θα μπορούσαν να έχουν περιέλθει στην κατοχή της τέτοια μηνύματα και απέκρυψαν συνδέσμους υπερκειμένου προς το επίμαχο άρθρο της εφημερίδας.

Είναι γνωστό πλέον πως οι περισσότεροι αναγνώστες στον πλανήτη δεν μπαίνουν απευθείας με την ηλεκτρονική διεύθυνση σε μια ιστοσελίδα, ούτε ψάχνουν στο διαδίκτυο αλλά διαβάζουν ότι τους «σερβίρει» το Facebook και το Twitter εκείνη την στιγμή.

Συνεπώς η μη διάδοση του άρθρου αποτελεί ενέργεια λογοκρισίας υπέρ του Τζο Μπάιντεν μην επιτρέποντας στους αναγνώστες να κρίνουν μόνοι τους το αν είναι αληθινό το άρθρο ή όχι.

πηγή

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s