ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ: ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΟΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ !!

 

ΠΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ !!

Σιγά σιγά βγαίνουν (κι άλλοι) νοσηλευτές και γιατροί…

Σιγά σιγά βγαίνουν και τα δικαστήρια…

Μέσα στο άνδρο του «lock down», τη Γερμανία, και συγεκριμένα στο Düsseldorf, δικαστήριο έκανε δεκτή προσφυγή πολίτη κατά της γενικής χρήσης μάσκας. Την έκρινε παντελώς αόριστη και ως εκ τούτου παράνομη!
https://deutsch.rt.com/…/108972-verwaltungsgericht-kippt-…/…

Η απόφαση ίσχυε μόνο για τον προσφεύγοντα, η πόλη του Düsseldorf όμως επέκτεινε την εφαρμογή της σε όλους.

Και πώς να μη κριθεί παντελώς αόριστη και επιστημονικά ατεκμηρίωτη μία τέτοια απόφαση; Όπως είναι και όλες οι αποφάσεις και τα μέτρα στην εποχή της «πανδημίας».

Να θυμηθούμε τη δική μας ΚΥΑ για την υποχρεωτικότητα της μάσκας στα σχολεία; Χωρίς καμία μελέτη, κανένα επιστημονικό δεδομένο και στοιχείο; Και μία ψευδή βεβαίωση μέσα, για την οποία έχω μηνύσει όλους σχεδόν τους «ειδικούς» της κυβέρνησης;

Σήμερα, η πόλη του Düsseldorf θα αντιδράσει, διαβάζουμε στα γερμανικά ΜΜΕ. Προφανώς θα προσπαθήσουν να επαναφέρουν το μέτρο πιο «μαζεμένο». Πιο ορισμένο. Για να τους δούμε. Τι θα γράψουν; Δύσκολα τα πράγματα.

Όπως και να έχει, αυτές είναι καλές ειδήσεις. Η αντίδραση φουντώνει.

Όπως και εγώ εδώ, έτσι και οι Γερμανοί εκεί, βάζουμε διαρκώς δύσκολα στο σύστημα. Το πιέζουμε. Το στριμώχνουμε. Το εξαντλούμε.

Θα το έχουμε μέχρι το τέλος στην άμυνα. Να μη ξέρει τι να πρωτοκάνει, σε τι να αντιδράσει πρώτα, σε τι μετά, σε τι πιο μετά. Μέχρι το τέλος.

Σε λίγο θα το λυγίσουμε.

Και στο τέλος θα το καταρρίψουμε.

Και αν κάνετε λίγη υπομονή, θα μάθετε τι πραγματικά ετοιμάζεται. Για το μεγάλο νομικό χτύπημα. Και αφήστε τα Ελληνικά Hoaxes να βγάζουν παραπληροφόρηση τη μήνυση που θα κατατεθεί στις Η.Π.Α. από την ομάδα του Dr. Reiner Füllmich. Πριν καν αυτή κατατεθεί. Ο φόβος τα κάνει και αντιδράνε έτσι. Είναι ο φόβος του συστήματος. Γι αυτό που έρχεται. Για ΑΥΤΑ που έρχονται.

Εγώ συνεχίζω το δικό μου αγώνα. θα δημοσιοποιήσω τις επόμενες δύο νομικές ενέργειες. Μία για τις Σέρρες και τη γενναία νοσηλεύτρια, και μία για την αγαπημένη σας. Μία από τις αγαπημένες σας. Την Ελένη Γιαμαρέλλου.

Έχετε πίστη.

ΠΗΓΗ

πηγή

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s