GEWKWN : ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ KAI ΙΕΡΑΡΧΙΑ : Σας κατηγορώ για τη δολοφονία του έθνους μας…

GEWKWN

……Εμείς, οι Έλληνες, παρακολουθούσαμε εδώ και ΜΗΝΕΣ να μας παίρνετε τις ελευθερίες μας και τις ζωές μας με πρόφαση τον  covid-19,  παρακολουθούσαμε χωρίς να αντιδρούμε  καθώς οι επιχειρήσεις έκλειναν και στη συνέχεια μείναμε χωρίς δουλειές, παρακολουθούσαμε καθώς μας επιβάλατε τα lockdowns, το κλείσιμο των Ναών τις μάσκες τα τεστ και τα εμβόλια…..

‘’ κύριοι ‘’ είστε οι μεγαλύτεροι προδότες που έχω δει στη ζωή μου….. Καταδικάζετε κάθε τι Ελληνικό, καταδικάζετε με τις αποφάσεις σας την ορθοδοξία, καταδικάζετε την Ελληνορθόδοξη παιδεία την ιστορία μας την  ανδρεία, τον ηρωισμό και τη θυσία των  προγόνων μας, και όλους αυτούς που έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία της Ελλάδος……. Δεν είστε τίποτα άλλο παρά καταστροφικά, ανίδεα, μικρά ανθρωπάκια και δεν είστε πλέον σε θέση να κυβερνάτε αυτήν την χώρα την χώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ.

Εμείς, οι πολίτες αυτής της ένδοξης χώρας  ζητάμε από όλους τους πολιτικούς να παραιτηθούν και να παραδώσουν την χώρα, προσωρινά στον στρατό, και να αναλάβουν την διακυβέρνηση της χώρας Έλληνες ορθόδοξοι πατριώτες…..

Εσείς ‘’κυριοι ‘’ έχετε αποτύχει, είστε προδότες και τρομοκράτες που κρατούν αιχμάλωτο ένα έθνος που ταιριάζει στους δικούς σας σκοπούς και δεν μας υπηρετείτε εμάς τους πολίτες αλλά τους αφέντες σας της Νέας Τάξης,  και σκοτώνετε το έθνος μας εδώ και πολλά χρόνια, φύγετε από την Ελλάδα τώρα που μπορείτε διότι σε λίγο θα στηθούν κρεμάλες και εκτελεστικά αποσπάσματα…..

ΕΛΛΗΝΕΣ, δεν επιτρέπεται να αφήσουμε τη χώρα μας να καταρρεύσει……. Αυτό θέλουν, θέλουν να καταστρέψουν την Ελλάδα…. σηκωθείτε όλοι και ελάτε να πολεμήσουμε τώρα, για να καθαρίσουμε την Ελλάδα……. μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη ενάντια στις δυνάμεις που κυβερνούν, εδώ και χρόνια, αυτήν τη χώρα…

Οι μέρες της καταπίεσης, της προδοσίας, της κατάθλιψης, του ελέγχου του νου, της κυβερνητικής τρομοκρατίας της κοινοβουλευτικής τρομοκρατίας και της κομματικής τρομοκρατίας  πρέπει να τελειώσουν σήμερα όχι αύριο….

Η Ελλάδα κτίστηκε και μεγάλωσε από τους Ήρωες, αλλά  Καταστρέφεται από προδότες, δειλούς, άθεους και αντίχριστους…….

Μεγάλο μέρος της ευθύνης για όλα αυτά φέρει και η ιεραρχία η οποία παραιτήθηκε από τις ευθύνες της και ευθυγραμμίστηκε με τους πολιτικούς,  έχουν γίνει οι χρήσιμοι ηλίθιοι εκείνων που επιθυμούν να καταστρέψουν την Ελλάδα…… ολόκληρο το κεφάλι είναι άρρωστο……

Ευθύνη έχουμε και εμείς οι πολίτες, δεχτήκαμε χωρίς διαμαρτυρίες, οι πολιτικοί να ψηφίζουν νόμους αντιχριστιανικούς, δεχτήκαμε να μας κυβερνούν άθεοι, αντίχριστοι, ανώμαλοι και διεφθαρμένοι, γίναμε  ένα αμαρτωλό έθνος, άνθρωποι γεμάτοι ανομία, κακοποιοί, η κάθε ανωμαλία να θεωρείται ελευθερία, έχουμε εγκαταλείψει τον Χριστό και τον προκαλούμε με τις πράξεις μας, Οι ξένοι καταβροχθίζουν τη γη μας και εμείς δεν αναλαμβάνουμε δράση….. ο κόσμος είναι γεμάτος βία και δοκιμασίες.

Όλοι αυτοί οι κλόουν στην κυβέρνηση και στην βουλή είναι όργανα της Ν.Τ οι περισσότεροι είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί, η πραγματική κυβέρνηση πίσω από τους κλόουν πολιτικούς μας είναι η Αόρατη Κυβέρνηση που διορίζει προέδρους σε όλο τον κόσμο, εξαγοράζει αλλά και εκβιάζει βουλευτές, Δικαστικούς, καναλαρχες, και γιατρούς, ελέγχει το σύστημα της δημόσιας εκπαίδευσης, ελέγχει τις κεντρικές τράπεζες, και όλες τις άλλες τράπεζες μέσω των κεντρικών τραπεζών, ελέγχει τον Ο.Η.Ε, τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας, τροφίμων κλπ…..

ΕΛΛΗΝΕΣ, όταν οποιαδήποτε μορφή διακυβέρνησης, προδώσει τον λαό και την χώρα είναι δικαίωμα του λαού να τους αλλάξει ή να τους ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ με οποιοδήποτε αναγκαίο μέσο, και να θεσπίσει μια νέα κυβέρνηση, μια κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗ

Οι μαριονέτες πολιτικοί, εργάζονται σκληρά για να εξαλείψουν την κυριαρχία της ΕΛΛΑΔΟΣ αλλά και των υπόλοιπων χωρών σε αυτόν τον πλανήτη και να δημιουργήσουν μια παγκόσμια κυβέρνηση υπό τον έλεγχό της Νεας Ταξης, των άθεων και αντίχριστων, ανάγκασαν τις χώρες να ανοίξουν τα σύνορα τους σε παράνομους αλλοδαπούς, έχουν καταστρέψει την οικονομία, δηλητηριάζουν συστηματικά τον αέρα που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε και τα τρόφιμα που τρώμε.

Από το 1897 οι Σιωνιστές αποφάσισαν την Γενοκτονία των Ελλήνων! Και πώς να καταστρέψουν το Ελληνικό Έθνος, τον προαιώνιο εχθρό τους, εξαφανίζοντας βιολογικά κάθε τι το Ελληνικό… αυτό έγινε και συνεχίζει να γίνεται, γιατί ο Ελληνισμός ήδη έχει συρρικνωθεί τρομερά σε σχέση με το 1897.

Συνεχόμενα και καταστρεπτικά τα πλήγματα που δέχεται η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες χτυπήματα, τα οποία προέρχονται από τον προαιώνιο εχθρό του Ελληνισμού, κυριότερος στόχος τους η εξόντωση οποιουδήποτε Ελληνικού στοιχείου στον πλανήτη Γη και η οριστική επικράτησή τους, σε κάθε επίπεδο.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να ανακάμψει από τα κτυπήματα αυτά , με μόνο τις δικές της δυνάμεις, χωρίς την επέμβαση και βοήθεια ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ, από εμάς εξαρτάται………

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,  

GEWKWN

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

2 σκέψεις σχετικά με το “GEWKWN : ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ KAI ΙΕΡΑΡΧΙΑ : Σας κατηγορώ για τη δολοφονία του έθνους μας…”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s