ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ!! ΒΙΝΤΕΟ…

 

Το αδρενοχρώμιο λέγεται ότι συλλέγεται από παιδιά που έχουν απαχθεί κάτω από την ηλικία των…

9 ετών (το φάρμακο είναι πιο ισχυρό). Τα παιδιά πρέπει να είναι πιο φοβισμένα για να εξάγουν ισχυρή αδρεναλίνη / επινεφρίνη από τον επίφυλλο αδένα τους. Έχει τα συνδυασμένα αποτελέσματα τόσο της εξαιρετικά ισχυρής ταχύτητας όσο και του LSD.

Η αδρεναλίνη / επινεφρίνη εξάγεται γρήγορα καθώς η αδρεναλίνη δεν είναι τόσο ισχυρή με την πάροδο του χρόνου. Το θύμα διατηρείται μερικές φορές ζωντανό για πολλές εκχυλίσεις. Ο τρόπος που γίνεται είναι μέσω μιας βελόνας που τρυπιέται στο μάτι και εξάγεται η αδρεναλίνη / επινεφρίνη από το στέλεχος του εγκεφάλου.

Το Adrenochrome λέγεται ότι αφαιρεί την ενέργεια ζωής του θύματος και όταν ο καταναλωτής καταπιεί το φάρμακο λαμβάνει στη συνέχεια την ενέργεια ζωής του θύματος.

Το αδρενοχρώμιο λέγεται ότι προκαλεί ψυχικές διαταραχές, απορύθμιση και ευφορία.

Το Adrenochrome είναι γνωστό ως Ορός “Πηγή νεότητας”. Υπάρχουν αναφορές ότι η Adrenochrome συνδέεται με τον σατανισμό ή άλλες μυστικές λατρείες. Οι λατρείες είναι εξαιρετικά μυστικές και λειτουργούν τις μυστικές οργανώσεις τους. Οι λατρείες είναι συχνά θανάσιμα κακές.

Οι θυσίες είναι γνωστές σε όλη την ιστορία και έχουν διεξαχθεί κατά την αρχαιότητα. Μερικοί πολιτισμοί που θυσιάζονταν τακτικά τους ανθρώπους ήταν οι Αιγύπτιοι, οι Μάγοι και οι Αζτέκοι. Αυτοί οι πολιτισμοί είχαν εμβολιαστεί βαθιά στη διαδικασία θανάτωσης, εξαγωγής και κατανάλωσης Adrenochrome.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι το αδρενοχρώμιο, είναι μια σημαντική ουσία και παράλληλα ένα πολύ εθιστικό ναρκωτικό το οποίο φημίζεται ότι ανανεώνει τα κύτταρα του σώματος και χαρίζει ζωή. Η ΕΛΙΤ το ονομάζει ως το «Ελιξίριο της Ζωής ή της μακροζωίας».

(Βλέπε ταινία Jupiter Ascending).

Έτσι πολλοί διάσημοι, ηθοποιοί, πολιτικοί και λοιπά, το χρησιμοποιούν για να φαίνονται νέοι και όμορφοι. Επίσης, οι χρήστες βιώνουν ένα ξεχωριστό συναίσθημα ευφορίας.

Αξίζει να πούμε ότι οι χρήστες, αναγκάζονται να λαμβάνουν την ουσία αυτή μια με δύο φορές κάθε μήνα. Έτσι με την καταστροφή των εργαστηρίων του αδρενοχρωμίου, αρχίζουν να έχουν στερητικό σύνδρομο χειρότερο και από τα στερητικό σύνδρομο χρηστών ηρωίνης.

Στο Αδρενοχρώμιο, προσθέσανε τα στοιχεία – στελέχη του ιού. Έτσι ό κάθε χρήστης αδρενοχρωμίου, είχε μέσα του τον ιό.

Από αυτό και μόνο, ο η επιχείρηση του Τραμπ θα βρεί ποιοι είναι αυτοί που κάνουν χρήση αυτού του ναρκωτικού!

«Σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο για τα Αγνοούμενα και εξαφανισμένα Παιδιά, περίπου 800.000 παιδιά αναφέρουν ότι λείπουν κάθε χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες – αυτό είναι περίπου 2.000 ανά ημέρα. Από αυτά, υπάρχουν 115 περιπτώσεις “απαγωγής των ξένων” παιδιών κάθε χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι το παιδί έχει απαχθεί από άγνωστο άτομο…

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: