Το 1917, ο RUDOLF STEINER Προβλέπει ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ «ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»


 Διαβαστε και καταλαβετε πως η επίθεση που δεχομαστε απο τους βρωμομασονους αποσκοπει στην αποκοπη απο την θεϊκη καταγωγη μας….

Το 1917, ο RUDOLF STEINER Προβλέπει ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ «ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»
Ο Ρούντολφ Στάινερ ήταν Αυστριακός φιλόσοφος, εκπαιδευτικός και πνευματικός άνθρωπος που δημοσίευσε πολλά βιβλία για την επιστήμη του πνευματικού στη διάρκεια της ζωής του. Έβλεπε το ανθρώπινο σώμα ως ένα δοχείο του πνευματικού που είναι ανοιχτό στην κατοχή από άλλα όντα.
«Τα πνεύματα του σκότους είναι ανάμεσά μας, είναι εκεί. Πρέπει να παρακολουθούμε έτσι ώστε να μπορούμε να δούμε πού μας συναντούν, ώστε να πάρουμε μια ιδέα για το πού βρίσκονται. Επειδή το πιο επικίνδυνο πράγμα στο εγγύς μέλλον θα είναι να παραδοθουμε ασυνείδητα στις επιρροές που υπάρχουν εκεί. Διότι αν κάποιος τα γνωρίζει ή όχι δεν κάνει καμία διαφορά στην πραγματικότητά αυτων. «~

 
Rudolf Steiner


«Υπάρχουν όντα στον πνευματικό κόσμο για τα οποία ο φόβος που προέρχεται από τους ανθρώπους είναι τροφή . Εάν ένα άτομο δεν φοβάται , τότε αυτά τα όντα λιμοκτονούν … Εάν το άτομο αποπνέει φόβο , τότε αυτά τα όντα βρίσκουν ευπρόσδεκτη τροφή και γίνονται πιο ισχυρά . Αυτά είναι εχθρικά όντα για τον άνθρωπο.
Τρέφονται με αρνητικά συναισθήματα, φόβο και δεισιδαιμονία, απελπισία, αμφιβολία, είναι δυνάμεις εχθρικές προς τον άνθρωπο στον πνευματικό κόσμο, οδηγούν σε σκληρές επιθέσεις εναντίον του, εάν τρέφονται από αυτόν. Γι ‘αυτό είναι πρωτίστως απαραίτητο το άτομο που μπαίνει στον πνευματικό κόσμο να κάνει τον εαυτό του ισχυρό ενάντια στον φόβο, την απελπισία, τον εθισμό στην αμφιβολία και τον φόβο. Αλλά αυτά είναι ακριβώς τα συναισθήματα που είναι πραγματικά σύγχρονα συναισθήματα και ο υλισμός είναι κατάλληλος επειδή αποκόπτει τους ανθρώπους από τον πνευματικό κόσμο, μέσω της απελπισίας και του φόβου του άγνωστου, για να επικαλεστεί αυτές τις εχθρικές δυνάμεις εναντίον του. «~ 


Rudolf Steiner 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

One thought on “Το 1917, ο RUDOLF STEINER Προβλέπει ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ «ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ»”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: