«Σεισμός» με την δήλωση Σκέρτσου: Περιοριστικά μέτρα ΜΟΝΟ για ανεμβολίαστους ΧΩΡΙΣ οικονομική στήριξη…

 

Μένει να φέρουν και το τσιπάκι…

Πίεση προς τους ανεμβολίαστους να μην αφήσουν να περάσει ανεκμετάλλευτο το καλοκαίρι, ασκεί ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, ‘Ακης Σκέρτσος, με δήλωση – ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως υπογραμμίζει, ανάμεσα στις διάφορες «βόμβες» που εξαπέλυσε, τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας στο μέλλον «θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη».

Μεταξύ άλλων πρότεινε:

Πρόταση για τον πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών

«Οριζόντια περιοριστικά μέτρα προφανώς δεν πρόκειται να ληφθούν ξανά. Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια. Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη. Ταυτόχρονα, οι εμβολιασμένοι θα ανακτούν σταδιακά την κανονικότητα της προ-πανδημικής ζωής τους μαζί με τα δικαιώματα που περιορίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, όπως ήδη συμβαίνει«, ανέφερε αναλυτικά ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ.

2. Έχει έρθει η ώρα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, των επιχειρήσεων αλλά και της κοινωνίας των πολιτών να κάνουν το καθήκον τους και να πείσουν όσο περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα

3. Η οικονομία και η κοινωνία δεν πρόκειται να ξανακλείσουν για να προστατευθούν οι ανεμβολίαστοι που έχουν καθολική, δωρεάν και εύκολη πρόσβαση στα εμβόλια. Τα όποια περιοριστικά μέτρα δημόσιας υγείας θα είναι τοπικού ή σημειακού χαρακτήρα, θα αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους και δεν θα συνοδεύονται από οικονομική στήριξη. Ταυτόχρονα, οι εμβολιασμένοι θα ανακτούν σταδιακά την κανονικότητα της προ-πανδημικής ζωής τους μαζί με τα δικαιώματα που περιορίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, όπως ήδη συμβαίνει».

Και καταλήγει στη δήλωση – ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ: «Ας μην αφήσουμε, λοιπόν, αυτό το καλοκαίρι να περάσει ανεκμετάλλευτο και ας εμβολιαστούν το νωρίτερο δυνατόν όσοι ακόμη το σκέφτονται, ώστε να περάσουμε στο φθινόπωρο όσο πιο προστατευμένοι και ενωμένοι γίνεται απέναντι στον ιό. Τώρα έχει έρθει η ώρα της τοπικής αυτοδιοίκησης, δήμαρχοι και περιφερειάρχες, της εκκλησίας, των επιχειρήσεων αλλά και της κοινωνίας των πολιτών να κάνουν το καθήκον τους και να πείσουν όσο περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα».

el.gr

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

2 σκέψεις σχετικά με το “«Σεισμός» με την δήλωση Σκέρτσου: Περιοριστικά μέτρα ΜΟΝΟ για ανεμβολίαστους ΧΩΡΙΣ οικονομική στήριξη…”

 1. Ψάχνει η κυβέρνηση κίνητρο για να εμβολιαστεί κανείς και το βρίσκει προσφέροντας οικονομικά οφέλη…
  Είτε δίνοντας …150 Ευρώ σε όποιον νέο εμβολιαστεί, είτε θα επιβάλλει οικονομικές επιβαρύνσεις σε όποιον δεν εμβολιαστεί…
  Για να κάνει κάποιος μια ιατρική πράξη προσφέρει χρήμα, χωρίς καν να εξηγήσει για ποιον ακριβώς λόγο. Λέγοντας μόνο αρλούμπες ότι δήθεν προστατεύει …τους άλλους.

  Μάθετε, πως αυτό που γίνεται ανέκαθεν με όλα τα εμβόλια, αυτό που γίνεται και με το εμβόλιο της κοινής γρίπης, είναι ότι όποιος κάνει το κάθε εμβόλιο, το κάνει για να προστατεύει τον εαυτό του από αυτό που καταπολεμά το εμβόλιο.
  Τον εαυτό του και μόνο και όχι τους …γύρω του, όχι τους άλλους…

  Και δεν προστετεύονται οι γύρω του επειδή, σύμφωνα με τις πιο έγκυρες πηγές, ο εμβολιασμένος μπορεί ακόμα να κολλήσει τον ιό και να τον μεταφέρει στους άλλους, όπως ακριβώς και πριν εμβολιαστεί. Άρα, πως ακριβώς θα προστατευτεί ο άλλος, από κάποιον επειδή εμβολιάστηκε;
  Μας λέει η κυβέρνηση ότι δήθεν ο εμβολιασμένος θα αποκτήσει …ανοσία. Πρέπει να εμβολιαστούν πάρα πολλοί, για να αποκτηθεί η «ανοσία της αγέλης».
  Για ποια ανοσία μας μιλάνε, αφού τα εμβόλια κατά του κορονοϊού δεν προσφέρουν καμία ανοσία;
  Πρέπει να είναι κανείς πολύ …ειδήμων ή έστω …νοήμων, για να τα καταλάβει αυτά;

  Σίγουρα όποιοι “ νιώσουν” ότι έχουν κορονοϊό (πυρετό – βήξιμο – φτάρνισμα), θα αναπτύξουν μεγαλύτερο ιικό φορτίο. Μας λένε ότι όσοι δεν εμβολιαστούν θα το “ νιώσουν” περισσότερο.
  Που εγώ δεν το πιστεύω, αλλά δεν ενδιαφέρει κανέναν τι πιστεύω εγώ αφού δεν μπορώ να το αποδείξω και εξάλλου αυτό είναι άσχετο.
  Το σχετικό είναι πως αν εμβολιαστούμε, μπορούμε όπως και πριν να κολλήσουμε τον ιό και να τον μεταφέρουμε στους άλλους.

  Επίσης, η συντριπτική πλειοψηφία όσων έχουν τον κορονοϊό, είτε εμβολιασμένοι είτε ανεμβολίαστοι, είναι ασυμπτωματικοί φορείς. Και άρα τον μεταφέρουν ακριβώς το ίδιο.
  Που σημαίνει ότι και οι εμβολιασμένοι κολλάνε κορονοϊό και τον μεταφέρουν μεταξύ τους.
  Άρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ότι ο γιατρός “πρέπει” να εμβολιαστεί για να μη μεταφέρει τον κορονοϊό στους ασθενείς του.
  Ούτε ότι ο ανεμβολίαστος υπάλληλος είναι “επικίνδυνος” για τους πελάτες.
  Ούτε πως μόνο εμβολιασμένοι πρέπει να μπαίνουν σε ένα χώρο ή να πηγαίνουν στα νησιά ή νσε άλλο νομό…

  Κάτι λοιπόν δεν στέκει.
  Γιατί να εμβολιαστούμε όλοι εμείς;
  Με ένα εμβόλιο, που κανείς δεν ξέρει τι επιπτώσεις, τι παρενέργειες θα έχει;
  Με ένα μη δοκιμασμένο ακόμα εμβόλιο;

  Τέλος, αυτό που δε μας λένε, είναι ότι όλες οι μεταλλάξεις δημιουργούνται από τους εμβολιασμένους.
  Όπως έγραψα, σύμφωνα με τις πιο έγκυρες πηγές, ο εμβολιασμένος μπορεί ακόμα να κολλήσει τον ιό και να τον μεταφέρει στους άλλους, ακριβώς όπως και ο ανεμβολίαστος.
  Όταν λοιπόν ένας εμβολιασμένος κολλήσει τον κορονοϊό, τα αντισώματα που έχει αναπτύξει λόγω του εμβολίου, κάνουν τον κορονοϊό να μεταλλαχθεί.
  Έτσι, όταν και εφόσον κολλήσει σε κάποιον άλλον αυτό τον κορονοιό, θα του μεταφέρει τον μεταλλαγμένο ιό.
  Για αυτό σε περίπτωση πανδημίας, δεν προωθούνται οι εμβολιασμοί αλλά η θεραπεία.
  Δε χρειάζεται να ειναι κανείς …μέγα επιστήμονας για να το καταλάβει αυτό.

  Όλοι γνωρίζουν άλλωστε ότι οι μεταλλάξεις εμφανίστηκαν με την εκκίνηση του κύματος εμβολιασμού, τον Ιανουάριο…

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s