Ιβερμεκτίνη: 62% αποτελεσματική στην πρόληψη της θνησιμότητας από COVID – 86% στην πρόληψη της μόλυνσης….

Σε μια συνέντευξη τη Δευτέρα με τους America’s Frontline Doctors , η Δρ Theresa Lawrie , MBBCh, Ph.D., συζήτησε την αποτελεσματικότητα της ιβερμεκτίνης για τη θεραπεία του COVID ….

Αμφισβήτησε επίσης την ασφάλεια των εμβολίων κατά του COVID.

Η Lawrie, γιατρός και ερευνητής από το Ηνωμένο Βασίλειο που υπηρέτησε ως σύμβουλος για τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ίδρυσε τη Βρετανική πρωτοβουλία ανάπτυξης σύστασης Ivermectin (BiRD International) και είναι συνιδρυτής του νέου Παγκόσμιου Συμβουλίου για την Υγεία , ενός συνασπισμού περισσότερων από 80 διεθνείς οργανώσεις υπεράσπισης της υγείας σε περισσότερες από 30 χώρες.

«Είμαστε εντελώς ανεξάρτητοι, χρηματοδοτούμενοι από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς», είπε η Lawrie.

«Ποτέ δεν κάναμε καμία εργασία που χρηματοδοτείται από τη φαρμακευτική βιομηχανία».

Η Lawrie επανεξέτασε τα αποτελέσματα της μετα-ανάλυσης 24 ελεγχόμενων δοκιμών ιβερμεκτίνης, που δημοσιεύτηκε στο American Journal of Therapeutics, από τη συν-συγγραφέα της.

Είπε ότι τα αποτελέσματα έδειξαν ότι:

-η ιβερμεκτίνη ήταν 62% αποτελεσματική στην πρόληψη της θνησιμότητας από τον COVID και,

86% αποτελεσματική στην πρόληψη της μόλυνσης όταν λαμβάνεται προληπτικά.

«Υπήρξαν παραπλανητικές αναρτήσεις στον Ιστό», είπε, συμπεριλαμβανομένης μιας από έναν δημοσιογράφο, που υποδύεται τη φοιτήτρια ιατρικής, που υποτίθεται ότι καταρρίπτει τη μετα-ανάλυση.

Η Λόρι είπε ότι το αρχικό, επαγγελματικά δημοσιευμένο άρθρο αγνοήθηκε από τον κυρίαρχο τύπο, αλλά αυτή η «απομάκρυνση» από έναν μη επιστήμονα έλαβε εκτεταμένη κάλυψη.

Το άρθρο της Lawrie με κριτές αφαιρέθηκε επίσης από τον λογαριασμό της στο LinkedIn.

Έχετε αυτούς τους ιστότοπους μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αφαιρούν επιστημονικές πληροφορίες από άτομα που είναι ειδικοί στον τομέα τους”, είπε η Lawrie.

«Γιατί οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν τόση πρόθεση να καταστείλουν τους επιστήμονες που προσπαθούν να επικοινωνήσουν πληροφορίες για νέα φάρμακα;»

Ενώ η Lawrie είπε ότι θα έπαιρνε η ίδια ιβερμεκτίνη και θα «την έδινε στα παιδιά της», δεν μπορούσε να πει το ίδιο για τα εμβόλια. 

«Ανησυχούσα πολύ όταν άκουσα στα μέσα του περασμένου έτους ότι είχαν έτοιμο εμβόλιο γιατί απλά δεν υπάρχει περίπτωση να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο τόσο γρήγορα», είπε.

Αμφισβήτησε τον μηχανισμό του mRNA για την παραγωγή της πρωτεΐνης ακίδας — «πότε σταματά;» — και ανέφερε την έλλειψη δημοσιευμένων αποτελεσμάτων δοκιμών σε ζώα των εμβολίων.

«Δεν χρειάζεστε πειραματικά εμβόλια εάν έχετε ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες», είπε, υποστηρίζοντας αντ’ αυτού για περισσότερη έρευνα για την επαναχρησιμοποίηση των «παλαιών φαρμάκων» για «νέες ασθένειες».

Η Lawrie προέτρεψε επίσης τους ανθρώπους να «σταματήσουν να αναθέτουν την υγειονομική περίθαλψή σας στην κυβέρνηση», αναφέροντας πολλά πράγματα που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας για να προστατευτεί από τον COVID, όπως:

-η μείωση της χρήσης ζάχαρης και αλκοόλ,

-η λήψη άφθονης βιταμίνης C,

-βιταμίνης D και ,

-ψευδάργυρου και,

-η χρήση ιβερμεκτίνης .

Δείτε τη συνέντευξη εδώ:

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Σύνδεσμος για το άρθρο: https://childrenshealthdefense.org/defender/ivermectin-effective-preventing-covid-mortality-infection/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=ec3f8276-caf8-4324-afce-76d804700ba4

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

πηγή

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: