Για Αντίποινα! Μουσουλμάνος ηγέτης καίει την σουηδική και την νορβηγική σημαία: «Ο Αλλάχ είναι ο Κύριος των κόσμων» (ΒΙΝΤΕΟ)Στην ενότητα σχολίων οι πράξεις του επαινούνται από μουσουλμάνους που πιστεύουν ότι οι σημαίες πρέπει τώρα να…
καίγονται σε κάθε ισλαμική και αραβική χώρα

Ένας μουσουλμάνος ηγέτης που συνδέεται με μια τρομοκρατική οργάνωση στη Συρία ανέβασε ένα βίντεο να πατάει και στην συνέχεια να καίει σουηδικές και νορβηγικές σημαίες φωνάζοντας «Ο Αλλάχ είναι ο Κύριος του κόσμου». Είναι σαφές πως αυτό συνέβη ως αντίδραση σε όσα συνέβησαν με το κάψιμο του Κορανίου στο Μάλμοε.


Στην ενότητα σχολίων,οι πράξεις του επαινούνται από μουσουλμάνους που πιστεύουν ότι οι σημαίες πρέπει τώρα να καίγονται σε κάθε ισλαμική και αραβική χώρα.

Στο βίντεο, το οποίο λέγεται ότι έχει γυριστεί στη συριακή πόλη Ιντλίμπ, ο μουσουλμάνος κρατά ένα Κοράνι στο χέρι του ενώ πατάει στις σουηδικές και νορβηγικές σημαίες, αναφερόμενος στο γεγονός ότι και οι δύο χώρες πραγματοποίησαν πρόσφατα διαμαρτυρίες για το Ισλάμ. Ο άντρας λέει, μεταξύ άλλων, ότι είναι εγκληματικό να καίνε το Κοράνι και αποκαλεί τους ανθρώπους που το έκαναν «εγκληματίες». Επιπλέον, ο άνθρωπος δηλώνει ότι ο Αλλάχ είναι «ο Κύριος των κόσμων».

Ακολουθεί το βίντεο:πηγή

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: